Üzemeltető: Blogger.
RSS

Őrült küldetés

                        


                   

   
   
                  Őrült küldetés (Zuijia Paidang) 1983
                                         Színes, magyarul beszélő, akció-vígjáték
    

 Samuel Hui, 
 Karl Maka,
 Sylvia Chang,
 Dean Shek, 
 Hark Tsui

Sam elrabol egy táska gyémántot, a helyszínen hagyott fehér kesztyű miatt nem őt, hanem a Fehér Kesztyű nevezetű gengsztert gyanúsítják. Később őt bízzák meg, hogy kutassa fel a drágaköveket és szerezze vissza. Közben Kodijack megérkezik Amerikából és miután „összeismerkednek” Tung-gal és elkapják Sam-et együtt keresik ők is Fehér Kesztyűt

                                                           LETÖLTÉS




                  Őrült küldetés 2.                                    

A második rész elején megbíznak egy ürgét, hogy kapja el Sam-et és Kodijack-et, ugyanis a gonoszok az első rész végén fő gonosz halálát torolnák meg. A bérgyilkos első ránézésre Chuck Norrisra hasonlít, de ezt a következő másodpercben már módosítjuk is Clint Eastwoodra. Westernes beütés, kalap, szivar a száj sarkában, borosta és szúrós tekintet. Első lépésben egy nagy robotot küldenek Sam kiiktatására (Transformers feeling). A végén pedig van egy kisebb harc egy másik robottal és Sam által összebütykölt kisebb gépekkel. Érdemes megnézni, hogy 25 évvel ezelőtt mire voltak képesek, nagyon jól készítették el az „ütközetet”.

                                          LETÖLTÉS




                                    Őrült küldetés 3.
  
A harmadikban a James Bond filmek és Misson Impossible sorozat kerül kifigurázásra.Szerepel benne Peter Graves is, aki gyakorlatilag ugyanazt a figurát alakítja, mint az MI-ben, csak más néven. Ő is ugyanolyan ?üzenetet” kap, mint a Szuper csapatban (ez volt a magyar címe). Ebben a filmben Sam-et megbízzák, hogy kerítse vissza a Király nő ellopott koronáját, de ő nem tudja, hogy a megbízók szél hámosok.


                              LETÖLTÉS





                                      Őrült küldetés 4.

A negyedik felvonás volt a leggyengébb, érezhető már, hogy fáradnak a készítők. Ebben a részben egy prizmát próbálnak megszerezni, amivel szuper katonákat tudnának ?gyártani". A gonoszok vezére hasonlít az Indiana Jones és az elveszett frigy láda fosztogatóiban megismert Gestapo-s fickóra. Nem véletlen ugyanis ugyanaz alakítja és még egy jelenet egy az egyben ugyanaz, mint az Indy filmben.


                                                LETÖLTÉS











  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése